29 Mart 2013 Cuma


Tomb Raider'ın Filmi Geliyor


Square Enix ve Crystal Dynamics'in ellerinde küllerinden doğmayı başaran Tomb Raider, eskiden olduğu gibi devam oyunları merakla beklenen bir hale geldi diyebiliriz.
Bunu gören yalnızca bizler değiliz tabii. Film yapımcıları da boş durmayarak yeni Tomb Raider'ın başarısını bir sinema filmi ile taçlandırmaya karar vermişler.
MGM ve GK Films'in ortaklığında çekilecek film hakkında henüz hiçbir detay bulunmuyor. Yalnızca filmin kesin olarak çekileceği açıklandı.
Peki Lara Croft karakterini kim oynamalı? Açıkcası ilk Tomb Raider filminden beri karşımıza Lara Croft olarak çıkan Angelina Jolie'nin bu iş için yaşlandığını düşünüyoruz.
Dedikodular ise özellikle House M.D. adlı diziyle popüleritesini artıran ve Tron gibi filmlerde de boy gösteren Olivia Wilde'in Lara Croft'u canlandıracağı yönünde birleşiyor. Aslına bakarsanız bu dedikodular daha oyun yapım aşamasındayken bile ortaya çıkmış ama Wilde bu dedikoduları net bir dille yalanlamıştı.
Akıllara gelen bir diğer isim ise Tomb Raider'da Lara Croft'u seslendiren ve CSI, Californication ve Grey's Anatomy adlı TV dizilerinde gördüğümüzCamilla Luddington. Lara Croft'u seslendirirken oldukça iyi vakit geçirdiğini belirten Luddington'ın böyle bir teklife kayıtsız kalamayacağı da bir gerçek.