29 Mart 2013 Cuma


Günün iOS Uygulaması: Twitterrific 5



Günlük yaşantımızın büyük bir bölümünü sosyal medya platformları kaplıyor. Bunlardan olmazsa olmazı ise Twitter. Bildiğiniz gibi Instagram’ı, Facebook’un satın almasından sonra Twitter uygulamasından Instagram entegrasyonu kaldırılmıştı. Fotoğrafları görüntülemek için paylaşılan linke tıklamak zorunda kalıyorduk.
Twitterrific 5, direk olarak yüklenen fotoğrafı görmenizi sağlıyor. Bunun yanında Foursquare ile yer bildirimi yapan takipçilerinizin, bulunduğu konumları harita üzerinden görüntüleme imkânı da sunuyor. Siyah ve beyaz tema imkanı sunan uygulamada birçok kişiselleştirme de bulunuyor.
Bildirimleri uygulama üzerinden kapatabilir, takipçilerinizin profil fotoğraflarını büyütebilir veya hiç görünmemesini sağlayabilir, atılan Tweetleri Instapaper ve Readability uygulamaları ile sonradan okuyabilir veya yer imlerinize ekleyebilirsiniz. İsteğinize göre yazı boyutlarını büyütebilir veya yazı fontlarını değiştirebilirsiniz. Tweetleri sağa kaydırarak konuşmaları görebilir, sola kaydırarak ise cevaplayabilirsiniz. Uygulamanın en güzel özelliği ise çeviri yapabilmesi. Yabancı dilde atılan tweetleri başarılı bir şekilde Türkçe'ye çeviriyor.
Şu an için bildirim alma hizmeti kısıtlı olarak sunulduğunu belirtelim. Bildirimleri güncel olarak almak istiyorsanız rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. En geç 2 gün içerisinde bildirim alma hizmetiniz aktif hale geliyor. Uygulamayı sadece iOS kullanıcıları kullanabiliyor. Androidsürümünün çıkıp çıkmayacağı hakkında herhangi bir bilgi yok.
Twitterrific 5’i 5,49TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.