13 Nisan 2013 Cumartesi



NokiaWindows Phone 8 kullanan ürünleri ile birçok kullanıcının beğenisini kazanıyor. Bu platformun en büyük cihaz üreticilerinden biri olan firma, kullanıcıların bu beğenisni boşuna çıkarmamak için cihazlarına güncelleme desteği vermeyi de ihmal etmiyor. 
Nokia forumlarında açıklanan güncellemede Lumia 920 ve Lumia 820 için yayınlanan 1232.5957.1308.00xx sürümü güncelleme içeriği olarak geliştirilmiş otomatik parlaklık ayarlama, görüşme sırasında aralıklı ekranı karartma sorunu için düzeltme ve performans arttırımı ile stabilite sağlamaya yönelik geliştirmeler olarak açıklandı.
Lumia 620 için ise daha geniş içerikli bir güncelleme hazırlayan Nokia,1030.6407.1308.00xx güncellemesinin içeriğini ise geliştirilmiş dokunmatik ekran fonksiyonları, Bluetooth kulaklık ile konuşurken daha yüksek ses kalitesi ve özellikle parlak ışıklı ortamda flaş kullanıldığındaarttırılmış kamera performansı olarak açıkladı. Tüm bunların dışında Lumia 620 güncellemesinin de stabilite ve performans arttırımına yönelik düzeltmeler içerdiğini belirtelim.
Nokia, yaptığı açıklamada bu güncellemelerin önümüzdeki haftalarda tüm cihazlar için indirilebilir olacağını ve cihazın güncelleme geldiği zaman bildirim vereceğini açıkladı...