1 Mayıs 2013 Çarşamba


Draw Something 2 Çıktı




Yayınlandığı günden itibaren ülkemizde ve tüm dünyada 100 milyonu aşkın oyuncu kitlesi edinen Draw Something, o dönem büyük bir başarıya ulaşmıştı.
Bu başarının ardından kullanıcı sayısında düşüş yaşamaya başlayan Draw SomethingZynga'nın OMGPOP'u 180 Milyon Dolar karşılığında satın almasına rağmen bu düşüşe son verememişti.
Ancak Zynga, Draw Something 2 ile bu işlerin değişmesini umuyor.5000'in üzerinde yeni kelime, daha fazla çizim aracı, serbest çizim modu ve daha sosyal bir oyun iddiası ile hazırlanan Draw Something 2İsveç ve Kanada'nın ardından tüm dünyada kullanıma sunuldu. 
Draw Something 2 Free ve Draw Something 2 olarak iki farklı sürümü bulunan uygulamanın, 5,49 TL ücretli sürümünde ekstra ücretsiz kalemlerreklamsız oynanış ve 1000 adet yeni kelime daha yer alıyor. Eğer sizde Draw Someting 2'yi 5.49 TL karşılığında satın almak istiyorsanız buradanücretsiz olarak iOS cihazınıza yüklemek istiyorsanız buradan uygulamaya ulaşabilirsiniz. Oyunun diğer platformlar için hazırlanıp hazırlanmayacağı konusunda ise şu ana kadar yapılan bir açıklama yok...